Over Duo Marron

Ronald Threels en Margo Fontijne werkten enige tijd geleden voor het eerst samen tijdens een project van kamerkoor Con Passione – Ronald als dirigent, Margo als continuospeler. Geïnspireerd door deze ervaring, besloten zij de muzikale klik en de gedeelde belangstelling om te bouwen tot een concrete samenwerking: een nieuw ensemble was geboren.

Het woord ‘MARRON’, ofwel in goed Nederlands kastanjebruin, verwijst naar de toonkleuren in de klank van het duo – boventoonrijke en donkere bruintinten in de gambaklank en lyrische kleuren in het grote bereik van Ronalds warme stem.
Samen gaan zij het avontuur aan van een superklein ensemble in een ongebruikelijke bezetting.
In Duo MARRON kunnen Ronald en Margo ieder hun rijke ervaring en expertise kwijt. Tekstuele interpretatie en inleving door verbeeldingskracht zijn kernwoorden waardoor Margo en Ronald elkaar hebben gevonden in deze stijl van musiceren.

MarronSamen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>